Turneringsbegrepp

Vad betyder de olika turneringarna?
Vi reder ut begreppen!

 

Singelturneringar

Här spelar du helt enkelt utan lagkamrater, det är helt upp till dig hur turneringen går.

SET Teams

Lagturneringar i formen SET Teams innebär att du spelar tillsammans med en lagkamrat som du väljer själv.  Spela taktiskt med någon du har bra gruppdynamik med.

Blind Draw

Ett spännande format där du anmäler dig själv och sedan lottas ihop med en medspelare.  Här vet du aldrig vad som väntar eller vilka härliga personer du lär känna!

Mixed teams

Detta innebär att ni spelar tjej/kille ihop som ett lag i turneringen.

Switcholio

Switcholio är en spännande turnering, där anmäler du dig själv och sedan lottas du ihop med en ny partner inför varje match i ett grundspel följt av ett slutspel där du spelar singelmatcher.

Round Robin

I Round Robin har vi ett förutbestämt antal grundomgångar innan ett slutspel tar vid.

Double Elimination

Double Elimination skapar adrenalin. En turnering där du har råd att förlora en match och ändå har chansen att vinna hela turneringen. Förlorar du dock en andra match så är du utslagen.

Single Elimination

Single elimination är inte för den veke, detta är en hård turnering. Då är det vinna eller försvinna från start. Förlorar du ett spel är du ute ur turneringen

Squadholio

I Squadholio är det större lagmatcher vi bygger upp. Tex. en landskapsmatch mellan Norrbotten och Skåne där båda lagen har ett flertal spelare till start. Det är en häftig sammanhållning som ger en känsla av golfens Ryder Cup och Solheim Cup.  

Design av Zellout AB & utveckling av Smatter AB.