Om The Cornament

Vi startade 2021 för att sprida Cornhole-succén till alla i Sverige som älskar avslappnat häng med kompisgänget, kärleken, familjen eller kollegorna men som aldrig missar en chans att visa vem som äger.

Den totala lyckan när det omöjliga kastet sitter, frustrationen vid en ”short Toss”. Cornhole rymmer alla känslor oavsett om det är första gången du kastar en Bean Bag eller om din three- bag- airmail är matchavgörande i direktsänd TV.

Jag har alltid älskat att arrangera turneringar. Allt ifrån klassiska golftävlingar och fotbollsturnering mitt i stan till VM i Sten-Sax-Påse. När jag var på jakt efter något helt nytt så fick jag tipset av en nära vän att kolla in Cornhole. Redan efter att ha sett ett kort klipp från en amerikansk turnering på Youtube hade jag bestämt mig att sporten var för mig. Det var något med hela energin runt spelet. Minns huvudsponsorns enorma skylt i bakgrunden, ”You can’t spell sausage without USA”. Jag kände där och då att det här är mitt spel. Jag är säker på att du kommer känna likadant.

Boka en Cornament på kickoffen med jobbet, avslutningen med fotbollslaget eller till kvartersfesten. Häng med oss, ta nästa steg, anmäl dig till någon av alla våra öppna tävlingar och gör dig redo att bli ”The Great Cornhole Master”.

Marcus Leto, grundare The Cornament

Våra samarbetspartners

Vi jobbar tätt ihop med West Georgia Cornhole, leverantör till bla ACL (American Cornhole League) som förser oss med brädor och bags av deras märke Titan Bags Cornhole. Vi vågar sticka ut hakan och säga att kvalitén på våra brädor är oöverträffade och våra bags kommer i inte mindre än 12 olika ”speedscales”.

Vill du spela cornhole, köpa merch, komma i kontakt eller veta mer?

Kontakta oss

Design av Zellout AB & utveckling av Smatter AB.