Aktiviteter med kollegor

Så lyckas du.

Förberedelser är avgörande 

När du planerar nästa aktivitet med dina kollegor så ger vi gärna lite tips på vägen. Lyssna in vilka intressen dina kollegor har. Kolla upp den fysiska statusen på kollegorna, kan ni inkludera alla, eller finns det något ni behöver anpassa er till? Hur mycket tid har ni? Vilken budget har alla, är det företaget som betalar eller är det ur alla medarbetares egen ficka? Har alla råd att vara med? 

Två komponenter som ger en lyckad aktivitet 

Vi tror en vinnande strategi för en lyckad aktivitet med kollegorna är att hålla det till ett par områden. En av de viktigaste aspekterna är att ha tillgång till rikligt med tilltugg, det skall finnas tillgängligt från start till mål och aldrig mer en armlängd ifrån er. Har du det så är halva jobbet gjort. Vi tror också på att alla skall få känna sig sedda eller hörda, i dom bästa av världar både och. Vi tror också på att alltid ha med ett tävlingsinslag, för att få skratt, kämpaglöd och lite tävlingspuls. 

En aktivitet som uppfyller alla önskemål

Att vi slår ett slag för Cornhole som en tänkbar inkluderande aktivitet är ganska givet. Vi är en lösning för dig som vill ha en aktivitet med kollegorna som bockar av allt på listan, från mat till tävlingspuls och en aktivitet som passar alla. Vill du lära dig mer om Cornhole eller informera kollegorna om vad som är på gång? Lär dig regler och taktik för Cornhole här.

Kontakta oss så hjälper vi dig med att styra upp en rolig aktivitet. 

PS. Oavsett om du väljer Cornhole som din nästa aktivitet med kollegorna eller kör på någon annan rolig aktivitet så se till att komma ihåg vårt första tips om tilltugget, med det så är du halvvägs hemma.  

1. Brädan

Ställ dig intill brädan, få in känslan. Går du för en ”Slick woody” (låter påsen glida på brädan in i hål) eller en Air Mail (direkt i hål). Se till så du inte gör en ”Sky Bag”.

2. Kastet

Lägg ditt bästa underarmskast, varannan gång är det din tur och du har fyra kast.

3. Poängen

1 poäng för de som ligger på brädan när alla är kastade, 3 poäng för de som gått i hålet. Motståndarens poäng räknas såklart, och mellanskillnaden är omgångens resultatet. Först till 21 är Cornado.

4. Omgång

Gå de 8,24 metrarna bort till det andra brädet. Gå som en vinnare, oavsett ditt senaste kast för du är alltid en Cornstar. Fortsätt spelet tillbaka igen. Spelar ni i lag så behöver du inte ens gå fram och tillbaka, stay put, för din lagkamrat kastar då tillbaka till dig.

Vill du spela cornhole, köpa merch, komma i kontakt eller veta mer?

Kontakta oss

Design av Zellout AB & utveckling av Smatter AB.