Kickoff

Markera en nystart med en energifylld kickoff.

Vad är en kickoff? 

En kickoff är en aktivitet som hålls i samband med att något nytt påbörjas, det kan vara för att markera ett nytt år eller ny period, ett nytt projekt eller en omorganisation. Sammantaget handlar det om att markera startskottet för något och samla kraft till att ta sig an den kommande perioden med bravur och laganda. Gott skratt och delade erfarenheter är en snabb väg till att stärka en grupp och skapa god gruppdynamik. 

När har man en kickoff och varför är det viktigt? 

Semesterperioden är över eller ett nytt projekt är på väg att sjösättas, kanske har det skett en omorganisation. Nya tider är på intåg. En kickoff syftar till att samla en grupp personer som ska arbeta ihop och markera ett startskott för att gå in i en ny period med ny energi och laganda. Ni vill dra i gång med något stort, laddar på med massa olika aktiviteter, skjuter högt. Det är bra, vi älskar höga skott – men tillåt er också att stanna upp i planeringen av aktiviteten

Viktigt att tänka på inför en kickoff är:

  • Har ni med en aktivitet med som passar alla? 
  • Har ni en aktivitet där alla kan få känna sig som ett proffs, få känna sig sedda och få komma till tals?  

Har ni checkat av de punkterna så kommer er Kick-off bli guld värd. Vi menar att The Cornament är er säkerhetslina här, våra Cornhole turneringar anpassas efter tiden ni har för Kick-offen och platsen ni är på. Vi kommer låta var och en av er skina och känna sig som ett riktigt proffs på Cornhole! 

Sitter du just nu och planerar en kommande kickoff?

Hör av dig till oss så ser vi till att få igång energin på er kickoff med bra musik, spännande tävling och god mat! 

1. Brädan

Ställ dig intill brädan, få in känslan. Går du för en ”Slick woody” (låter påsen glida på brädan in i hål) eller en Air Mail (direkt i hål). Se till så du inte gör en ”Sky Bag”.

2. Kastet

Lägg ditt bästa underarmskast, varannan gång är det din tur och du har fyra kast.

3. Poängen

1 poäng för de som ligger på brädan när alla är kastade, 3 poäng för de som gått i hålet. Motståndarens poäng räknas såklart, och mellanskillnaden är omgångens resultatet. Först till 21 är Cornado.

4. Omgång

Gå de 8,24 metrarna bort till det andra brädet. Gå som en vinnare, oavsett ditt senaste kast för du är alltid en Cornstar. Fortsätt spelet tillbaka igen. Spelar ni i lag så behöver du inte ens gå fram och tillbaka, stay put, för din lagkamrat kastar då tillbaka till dig.

Vill du spela cornhole, köpa merch, komma i kontakt eller veta mer?

Kontakta oss

Design av Zellout AB & utveckling av Smatter AB.