The Brunch Battle

4 Juni 2022

Info

Välkommen med på ett härligt lördagshäng tillsammans med The Cornament vid ett av Uppsala nyaste nöjesetablissemang, vid namn K-Två.

Vi startar upp lördagen 13:00 med ett glas bubbel följt av en lång brunch. 15:15 startar vi igång dagens Cornholeturnering precis intill K-Två på deras uteservering. Vi kommer ha spel på 4 banor och har plats för Max 32 spelare.

Du anmäler dig själv och kommer sedan lottas ihop med en ny lagkamrat varje match, vi kallar det för “Byt polare”. Inga förkunskaper krävs, vi lär dig reglerna på plats.

För er spelare med stor erfarenhet av turneringar vill vi informera om att vid detta event kommer det vara en hel del spelare med ingen eller liten turneringserfarenhet med. Vi vill gärna att ni redan duktiga deltar också men vill informera om att tyngdpunkten i denna turnering är att få fler spelare att upptäcka Cornhole samtidigt som vi äter och dricker gott.

Kostnaden för eventet – Bubbel, brunch och turnering är 390 SEK varav 180 SEK betalas här som anmälan och resterande 210 SEK betalas på plats till restaurang K-Två.

Välkommen.

När?

Datum: 4/6 2022
Tid: 13.00

Var?

K-Två, Storgatan 27, 75331 Uppsala. ( Bredvid Katalin).

Dagens sponsor

Design av Zellout AB & utveckling av Smatter AB.